موفقیت تان را در آزمون تبریک می گویم (مخصوصا قبولی در آزمون طراحی) و برایتان روزهای خوب و پرباری آرزو می کنم.
پس از دریافت پروانه پایه سه بهترین گزینه برای اکثر مهندسان عقد قرارداد همکاری با دفاتر و شرکت هایی است که با روابط قوی خود کار جذب می کنند و آن را به مهندسان زیرشاخه ارجاع می دهند. معمولا از این طریق 70-80 درصد مبلغ خدمات به مهندس پرداخت می شود. اگر شرکت یا دفتر آشنا ندارید به نظام مهندسی استان خود بروید و از طریق پرس و جو یا مطالعه تبلیغات زیادی که معمولا روی بوردها می چسبانند یک مورد مناسب بیابید.
قاعدتا کار اجرا مگر در شرایطی که صلاحیت کافی را قبلا احراز کرده باشید- برای مثال زیر نظر یک مهندس مجرب در پروژه ای خیلی بزرگ مسئول نظارت بر یک بخش از کار بوده اید- برای ابتدای فعالیت مهندسی چندان منطقی نیست. چرا که با توجه به مسئولیت اجتماعی و بار حقوقی و نیاز به سرمایه پشتیبان، در فعالیت اجرا کوچکترین خطا ممکن است تبعات سنگین داشته باشد. اما بحث طراحی و نظارت برای مهندسان تازه کار چندان سخت و پیچیده نیست و پس از کسب حداقل یک سال تجربه، به یک کار و فعالیت اقتصادی خوب بدل خواهد شد.
پیشنهاد بزرگان و پیشکسوتان نظام مهندسی همواره این است که پروانه نظام مهندسی را حتی به صورت حداقلی فعال نگاه دارید. همچنین توجه بفرمایید در جامعه امروز ایران بانوان سهم بسیار بزرگی در انجام امور از جمله فعالیت های مهندسی دارند (و در بسیاری موارد از آقایان پیشی گرفته اند). خوشبختانه کشور ما به سوی شایسته سالاری در حرکت است، با علاقه و اعتماد به نفس و توکل به پروردگار در کلیه دوره های مرتبط با رشته در نظام مهندسی استان شرکت کنید. همچنین مطالعه کتب و مقالات در ارتباط با مسائل حقوقی و قراردادهای ساختمانی را به شما پیشنهاد می کنم.
در رابطه با موضوع بیمه، در ارتباط با ساختمان کارفرما موظف به انجام آن است، و چنانچه مسئولیت های خود را به درستی انجام دهید هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد. در رابطه با بیمه کاری خودتان، بایستی از طریق یک شرکت یا به صورت خویش فرما اقدام بفرمایید.
موفق باشید